Hřebčín FAVORY

14.05.2009 12:25

Připravujeme pro Vás v roce 2009

DEN KONĚ 09

ilustrační foto Hřebčín FAVORY, chovatel kladrubských koní si Vás dovoluje pozvat na již tradiční DEN KONĚ, který se koná v sobotu dne 23. května 2009 od 13.00 hodin.

Přijďte si odpočinou a pobavit se svými dětmi a přáteli v prostorách barokního statku Benice.
K dispozici je občerstvení, bezplatné parkoviště, a mnoho atrakcí pro malé i velké.

 

LETNÍ DĚTSKÉ TÁBORY

ilustrační foto Hřebčín FAVORY se sídlem na barokním statku Benice připravuje již 13. táborovou sezónu – Letní dětský tábor zaměřený na výcvik jezdectví „Prázdniny v sedle císařských koní“.


 

 

 

ilustrační foto Hřebčín Favory pro malé i velké připravuje opět divadelní pohádkové léto na Benicích. Budeme hrát každý prázdninový pátek od 18.00 na nádvoří hřebčína. Hrajeme v každém počasí! Vstupné 60,- Kč. Občerstvení a bezplatné parkoviště zajištěno.

Po představení se budou mít děti možnost svést na ponících, či osedlaných koních.
 

 

CYKLOMARATONTOUR

ilustrační foto Cyklomaratontour s podtitulem "Okolo Prahy" se uskuteční 6. září 2009.

Již podruhé bude nádvoří hřebčína dějištěm jednoho ze startů ze skvělé série závodů Cyklomaratonu RockMachine. Podrobnější informace naleznete na www.cyklomaratontour.cz.


 

 

DRAKIÁDA BENICE

ilustrační foto Hřebčín FAVORY, chovatel kladrubských koní si Vás dovoluje srdečně pozvat na BENICKOU DRAKIÁDU, v neděli 18. října 2009.

Všechno, co létá, patří na podzim do vzduchu, a proto vytáhněte draky a pojďte obsadit oblohu a zjistit, že draci létají téměř sami, a že občas dá práci je udržet. Vítáni jsou všichni, kdo s létajícím strojem přijdou. Vítáni však budou i draci ručně vyrobení a zdobení s pořádným ocasem.
 

 

ADVENTNÍ POHÁDKY PRO DĚTI

ilustrační foto Opět pro malé i velké v čase předvánočním připravujeme sérii adventních pohádek.

Hrát budeme vždy v adventní pátek, tj. 4., 11., a 18. prosince 2009 od 17.00 hod. Vstupné 60,- Kč.

Po divadelním představení Vám umožníme noční prohlídku hřebčína s výkladem. Názvy jednotlivých představení Vám včas upřesníme.
 

—————

Zpět